Dagens modell...

Ibland ställer han upp o är hur duktig som helst, min stora skurk! Då gäller det att ta bilder medans man kan. Dessa byxor sydde jag i våras. De turkosa o bruna med molnen, sydde jag till hans gympauppvisning. Han var så glad för dem. Han gillar byxor med lång mudd väldigt mkt. Sen tycker ju jag att de är riktigt snygga med ;)

Har justerat mönstret lite I G E N .... så nu är mudden ytterligare lite längre, tyckte den blev lite i kortaste laget på dessa byxor. Min morbrors kommenatar var "har han shorts o strumpbyxor på sig?" trodde jag skulle dö av skratt när han sa det....


                                         


Jeansen är en lite tajtare modell över höfterna, som enligt mig sitter super på honom. De med dem röd/vita "äggen" som den stora skurken säger har en bil på rumpan. Tyvärr kom både bilen och "äggen" lite långt ner, men det är sånt man får lära sig efterhand.

                                           


Igår körde jag och den stora skurken in till stan i hopp om att kunna köpa ny underkniv till min overlock. Den skulle kosta över 400 kr, vilket råneri!!! Han hade den inte ens hemma, så jag hade varit tvungen o vänta länge på den också. Men han var snäll o tipsa mig om att jag faktiskt kunde slipa dem. Så nu hoppas jag att jag får båda knivarna idag. 



//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0